2015 COIL Conference Schedule

2015 COIL Conference Schedule at-a-Glance (Final)

A detailed program will also be provided at registration to our in-person attendees.
 

Thursday

March 19, 2015

8:00 a.m. - 5:45 p.m. Registration Desk Open
8:00 a.m. - 5:30 p.m. Networking Nook Open

9:00 a.m. - 12:00 p.m.

Pre-Conference Workshops

1:00 - 3:00 p.m.

Opening Plenary and Keynote Address

Keynote Adress by Jason E. Lane, Senior Associate Vice Chancellor and Vice Provost for Academic Affairs, State University of New York

3:00 - 3:30 p.m. Coffee Break

3:30 - 4:00 p.m.

Breakout Session A (30 minutes)

4:00 - 4:20 p.m. Coffee Break
4:20 - 5:05 p.m. Breakout Session B (45 minutes)
5:05 - 5:20 p.m. Coffee Break
5:20 - 5:50 p.m. Breakout Session C (30 minutes)

6:00 - 8:00 p.m.

All Conference Reception (Drinks and hors d'oeuvres will be served)

 

Friday

March 20, 2015

8:30 a.m. - 6:00 p.m.

Registration Desk Open

8:30 a.m. - 4:30 p.m. Networking Nook Open

9:00 - 10:30 a.m.

Meeting and Structured Partnering Event for Members of COIL's Nodal Network at SUNY and Global Partner Network
9:45 - 10:30 a.m. Building Upon COIL's Networks to Expand Frameworks for Broader COIL Initiatives
10:30 - 10:45 a.m. Coffee Break
10:45 - 11:45 a.m. Breakout Session D (60 minutes)

12:00 - 1:30 p.m.

Plenary Luncheon (lunch will be provided)

Keynote Address by Maurits van Rooijen, Rector and CEO of London School of Business and Finance, President of the Compostela Group of Universities

1:45 - 2:45 p.m. Breakout Session E (60 minutes)
2:45 - 3:10 p.m. Coffee Break
3:10 - 4:10 p.m. Breakout Session F (60 minutes)
4:10 - 4:30 p.m. Coffee Break

4:30 - 5:45 p.m.

Closing Plenary

Back to Main Conference Page